Waarom Wim als radiocoach of omroepconsultant?

Met meer dan 15 jaar aan ervaringen bij verschillende radiozenders op lokaal, regionaal en landelijk gebied kent Wim elke plek binnen een radiozender. Van de taken van een producer tot alle lijnen binnen een omroep samen brengen als omroepmanager. Hij heeft verschillende workshops en cursussen gevolgd bij de NPO, Veronica Radioschool en Omroep Gelderland en ervaringen opgedaan bij SlamFM, NPORadio 2 en kennis gehaald uit de boeken over radio die eigenlijk verplichte kost zouden moeten zijn voor elke radioliefhebber. Bij verschillende omroepen heeft hij radiomakers gecoacht, begeleid of als sparringpartner verder geholpen. Omdat hij zelf ook veel coaching gezocht en ervaren heeft weet hij wat wel en niet werkt. Zo zal je nooit enkel kritiek krijgen, wel verschillende tools en handvaten waar je als programmamaker, programmaleider of omroepmedewerker iets mee kan. Tussen 2018 en 2020 was hij op verzoek aangesteld als omroepmanager om de lokale omroep van zutphen te helpen. Daarmee droeg hij zorg voor de vrijwilligers en ondersteunde hij hen met de juiste hulp die gevraagd werd en werkte samen met het bedrijfsleven om de omroep te professionaliseren. Daardoor weet hij naast waardevolle samenwerkingen te starten ook de zwakke punten te vinden en deze sterk te maken

En wat kan hij voor jou betekenen?

Radiocoaching

Als radio-dj heb je natuurlijk ideeën, doelen en dromen. Maar weet jij ook welke stappen je moet zetten om dat te kunnen realiseren/ behalen? Hoe zorg je eigenlijk dat de verschillende jingles en andere vormgevingselementen iets bijdragen aan jouw programma ipv dat ze enkel voorbij komen?

Heb je weleens gehoord van het LTMA en wat dat voor jouw programma en jouw omroep betekent? En hoe zorg je dat jouw programma dankzij het LTMA iets toevoegt aan jouw zendgebied?

Welk gevoel wil jij aan je luisteraars geven en met welk gevoel wil jij de radiostudio straks uit kunnen lopen? Weet jij hoe je de principes van het radio maken in moet zetten om een betere programmamaker/ radiopresentator/ dj te worden?

Boek een coachingsessie waarbij je op basis van jouw uitzending, jouw behoefte waardevolle feedback en tips krijgt die jij kan inzetten om het beste uit jezelf te halen.

Coachingdag voor de hele programmering plannen? Dat kan ook! Vraag naar de mogelijkheden

Consultant voor lokale omroepen en bedrijven

Kijk samen met Wim eens goed naar wat jouw omroep/bedrijf nu eigenlijk doet, een frisse blik door alle elementen van de organisatie. Zijn er dingen waar jij of je medewerkers tegen aanlopen of merk je dat het tijd is voor een nieuwe frisse wind zonder een te grote omslag te maken?

 

Ik loop samen met jou alles door, praat met alle medewerkers en zoek naar de verbindende factor dat alles weer samenbrengt zoals het misschien ooit was.

Verschillende omroepen, het onderwijs en andere bedrijven gingen je al voor. 

Een kennismaking plannen?

GET IN TOUCH