Hej! Ik ben Wim

Aangenaam kennis maken!

Mijn eerste camera kocht ik in 2009 en dat was de beste aankoop die ik ooit heb gedaan. Omdat ik er serieus mee aan de slag wou heb ik een formele opleiding in fotografie gevolgd maar ook veel geleerd dankzij het internet en de kennis van mediabedrijven waar ik gewerkt heb.

ik heb ruim 13 jaar zowel als vrijwilliger als betaalde kracht gewerkt bij lokale omroepen. Als producer begonnen en gegroeid naar eindredacteur / omroepmanager. Ik zorgde er onder andere voor dat een omroep kon groeien en zorgde voor talentontwikkeling bij vrijwillige mediamakers. Nu zet ik al mijn kennis en ervaring in om andere omroepen en mediamakers te helpen.

Ik geloof dat iedereen een uniek verhaal heeft en ik zou het een eer vinden om jouw verhaal vast te mogen leggen in beeld of geluid. Of het nu gaat om fotografie, (radio)coaching of iets anders, laten we samenwerken en jouw visie tot leven brengen! Neem contact met mij op en ontdek hoe ik jou kan helpen.

Wim Besselink

Creatieve freelancer

Wat kan ik voor jou doen?

Ik raakte in 2009 geïnspireerd door een fotograaf op een familiefeest en kocht daarna snel mijn eerste camera. De afgelopen jaren heb ik veel geleerd tijdens het meelopen met andere fotografen maar ook van de vele workshops, lessen en cursussen van de Canon Explorers of Light.

Ik heb heel veel programma’s gemaakt op verschillende radiostations en daarmee alle uren in een programmering mogen ervaren. De nachtelijke uren waren op evenementen en (misschien niet zo vreemd) dat waren dan ook wel de leukste. Meer weten? Klik op “Radio”

Ik ben onder andere opgeleid als “Sociaal Cultureel Werker” (funfact: ik heb tijdens mijn opleiding ook meerdere malen als docent voor de klas gestaan). In 2013 besloot ik mijn liefde voor media en mijn studie te combineren en begon verschillende medewerkers van lokale omroepen verspreid over Nederland te begeleiden die een luisterend oor nodig hadden. Tijdens mijn werkzaamheden als omroepmanager bij RTV Berkelstroom heb ik naast de reguliere vrijwilligers, stagiaires van het MBO (met S-BB erkenning) en leerlingen van middelbare scholen ook statushouders en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt gecoacht en begeleid.

Wim helpt waar en wanneer nodig, heeft hart voor de zaak en signaleert problemen. Ik heb Wim meegemaakt als een fijne collega en omroepmanager met verstand van zaken. Hij heeft gemanaged en geholpen bij verschillende mediaproducties, van opzet tot afronding. Daarom dat je projecten van begin tot eind aan hem kan overlaten.

Peter van de Ven

Voorzitter RTV Berkelstroom (2018 – 2021)

Wat kan ik voor jou betekenen?